Minařikova 6, SI – 2000 Maribor
+386 02 450 28 46
calmosine@farmadent.si

Calmosine SOMMEIL

Created with Sketch.

Povsem naravno sprošča in izboljša spanec otrok od enega leta naprej.


Calmosine SOMMEIL pomaga otrokom in odraslim pri vznemirjenosti in motnjah spanja kot so: težave zaspati, pogosto prebujanje tekom noči, nereden spanec, nočni strahovi, hoja v spanju.

Motnje spanja vplivajo na rast in razvoj otrok.

Napitek pomaga vzpostaviti pravilen ritem spanja in kvalitetnejši spanec.

staršev se sreča s problemom motenj spanja pri otrocih.
mamic, ki so uporabljele Calmosine sommeil so bile zadovoljne z njegovim delovanjem. Opazovalna raziskava, ki je vključevala 70 otrok z motnjami spanja in so uporabljali Calmosine Sommeil je pokazala, da Calmosine Sommeil pomaga pri prehodnih težavah motenj spanja.

Rastline iz nadzorovane ekološke pridelave.

Oblikovano in proizvedeno v Franciji. Calmosine sommeil v vrečicah je certificiran kot BIO ekološki proizvod s strani neodvisnega certifikacijskega organa ECOCERTA, ki potrjuje in odobri izbor surovin, formulacij, proces proizvodnje in označevanje. ECOCERT certifikat potrjuje in zagotavlja odlično kvaliteto proizvoda.
Calmosine sommeil vsebuje vodne rastlinske izvlečke rastlin, ki so gojene po vseh standardih ekološke pridelave in so okolju prijazni.
Formulacija za Calmosine sommeil je bila narejena v sodelovanju s pediatri, farmacevti in babicami .

Listi melise (Melissa officinalis) se tradicionalno uporabljajo za zniževanje napetosti in razdraženosti in tako prispevajo k lažjemu uspavanju in izboljšajo kvaliteto spanca.
Listi citronke (Aloysia citridora) s svojimi umirjajočimi lastnostmi pomagajo, da se vzpostavi kontinuiran ritem spanja.
Cvetovi pomaranče (Citrus aurantium) dodajajo napitku nežno aromo.